type 2 diabetes

Type 2 diabetes

 

Type 2 diabetes

 

Vil du gerne have inspiration til hvordan du spiser fornuftigt og varieret med type 2 diabetes?

 

Føler du, at det som tider kan være svært at kunne overskue hvad der er det rigtige for netop dig?

Rundt Om Livet hjælper dig på rette vej. Der vil blive taget udgangspunkt i den mad du godt kan lide at spise. Sammen med dig og dine måltidsmønstre skræddersyr jeg en kostplan til dig, som giver dig mulighed for, at efterleve anbefalingerne for diabetes og opnå et vægttab efter ønske.

 

Diabetes er en tilstand med forhøjet blodsukker i kroppen, forårsaget af insulinmangel.

En stor del af behandlingen er en total livsstilsændring, hvilket inkluderer sund kost, motion og og derved også et vægttab.

 

Har du fået konstateret type 2 diabetes, er det vigtigt for din krop, at du tænker over den mad du spiser. Det er vigtigt at spise en kost der giver et stabilt blodsukker over hele dagen. En sund kost kombineret med motion i daglig dagen, vil både have en positiv effekt lige nu og her, samtidig vil det på sigt nedsætte risikoen for, at din diabetes udvikler sig til en insulinkrævende diabetes, eller du får én eller flere følgesygdomme.

 

Ved type 2 diabetes bør overvægt helst undgås eller der skal være fokus på et vægttab. Der vil være fokus på at øge mængden af kostfibre i din kost og sænke fedtindholdet, så du får en større mæthedsfornemmelse, stabilt blodsukker og du taber i vægt.

 

 

 

Rundtomlivet.dk Bettina Sørensen AUT. Klinisk diætist tlf.26839809: kost@rundtomlivet.dk