Overvægt

 

Overvægt

Overvægt

 

Har du brug for hjælp til at komme ned i vægt?

 

Har du lidt ekstra på sidebenene, som du gerne vil til livs?

 

Vil du gerne havde mere energi og overskud til din hverdag?

 

Mindst hver 10 dansker lider af overvægt, rammer både voksne og børn, det har store konsekvenser for den enkelte og for vores folkesundhed generelt.

Rundt Om Livet hjælper dig igang. Et vægttab kræver en kæmpe indsats, det kræver støtte at opstarte, gennemføre og vedligeholde, især hos de personer der er tæt på os I hverdagen, kan have en afgørende betydning.

 

At gennemføre og vedligeholde et vægttab, kræver en omfattende og langvarig ændring af hverdagen - en ændring der gerne skulle åbne chancen for at gøre en ny sund livsstil til en vane.

 

Sammen udarbejder vi en skræddersyget kosplan der tager højde for det du godt kan lide at spise, og tilpasser det sådan at det kommer til at fungere I din dagligdag. Der vil være fokus på maden, motionen og der vil blive opføglninger som passer til dit behov.

Vælger man at ændre vaner, behøver dette ikke betyde at man skal lide afsavn og vælge fra, der skal også være plads til at forkæle sig selv, men naturligvis med måde - evt. ved at finde sunde alternativer. Det er blot vigtigt at have for øje, at man ikke indtages mere energi end der forbrændes!

 

 

Rundtomlivet.dk Bettina Sørensen AUT. Klinisk diætist tlf.26839809: kost@rundtomlivet.dk