Virksomheder

 

Virksomheder

 

Jeg tilbyder foredrag og undervisning i kost og motion.

Jeg er interesseret i jeres sundhed – er du/I?

Jeg hedder Bettina Sørensen og er indehaver af virksomheden ”RUNDT OM LIVET”. Jeg er uddannet autoriseret Klinisk diætist.

Jeg tilbyder foredrag og kurser i kost og motion til jeres medarbejdere i virksomheden. Jeg kan evt. arrangere fyraftensmøder. Vi bryder gamle uhensigtsmæssige mønstre og inspirere til at skabe ny og sunde vaner.

Jeg udvikler individuelle kost- og motionsvejledning, til dem som ønsker et vægttab eller gerne vil ændre deres vaner i en bedre retning.

Jeg kan tilbyde at konsultere jeres køkkenansvarlig i sund kost, ernæring og udvikling af kostplaner.

Derudover vejleder jeg i forskellige livsstilssygdomme, bl.a. diabetes, hjertekarsygdomme, forhøjet kolesterol og allergier.

At få mere energi og overskud til bedre at kunne håndtere arbejde og privatliv er noget vi i dag fokusere mere og mere på. Vi vil alle godt undgå dårligt helbred og derved også have færre sygedage og en bedre livsstil. En del af ansvaret for et sundt liv er at tilegne sig viden og nye vaner – jeg hjælpe med at tage ansvaret for at udvikle en god og sund kultur på jeres arbejdsplads og derigennem skabe grobund for gode sunde vaner.

Jeg foreslår at vi aftaler et møde, hvor vi kan drøfte jeres behov i forhold til virksomhedens sundhedskultur.

Ser frem til høre fra jer.

Med venlig hilsen

Bettina Sørensen

Rundt Om Livet

 

 

 

 

 

Rundtomlivet.dk Bettina Sørensen AUT. Klinisk diætist tlf.26839809: kost@rundtomlivet.dk